Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни. Повече информация може да разберете от меню "Политика за защита на личните данни".

Предимствата на дамските кларкове

Posted by damskibotiadmin 12/10/2018 0 Коментари

дамски кларкове

Дамските кларкове са едно много практично решение за есенно-зимния сезон, тъй като осигуряват на жените както безупречен външен вид, така и несравнимо удобство. Те са комфортни и стилни, изключително елегантни и лесно могат да се съчетаят с разнообразни тоалети.

 

Зимата е на прага ни и ако искате да обезпечите удоволствието си при излизане навън, непременно  разгледайте новите модните предложения, с които дизайнерите са решили да ни възхитят тази година. Ще останете очаровани както от изискаността на линиите, така и от цветовете, в които са решени дамските кларкове, а що се отнася до удобството да вървите с тях, дори и при дълги разстояния те няма да ви подведат, тъй като са изключително ергономични.

 

Семпли, но в същото време елегантни, топли и леки, кларковете са идеалните ежедневни боти, с които можете да ходите навсякъде – на работа, на разходка или където и да било другаде. Подходящи са и при дълги преходи пеша.

Ако си падате по спортно-елегантния стил, тогава те са точно това, от което се нуждаете. Прекрасно изглеждат в съчетание с панталон, дънки или джинси, но могат да се носят и със спортни поли – както дълги, така и къси. Комбинацията от дълга, права или тясна пола, изработена от плътна тъкан и кларкове е много удачна и подходяща за всевъзможни поводи.

 

Що се отнася до комбинацията на цветове, този на кларковете можете да съчетаете с връхната дреха или някой от аксесоарите, например чанта, шал, шапка или друго. Класическото дуо дамска чанта и обувки в един цвят вече отстъпва пред нови, по-вълнуващи модни решения, затова не бързайте веднага да отхвърлите яркия нюанс на ботите, считайки го за трудно съчетаем, тъй като нямате чанта в същия цвят. Винаги можете да разчитате на някой ефектен шал в подходящата гама, още повече, че шаловете и наметките продължават да бъдат все така актуални и през настоящия моден сезон.

Leave a Comment

Loading...